Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πήγε μία C8 συνεργείο και την είδε σε κόντρες με 238 χλμ./ώρα! [video]

10/8/2021

Μην σου τύχει! Ιδιοκτήτης μίας Chevrolet Corvette C8 πήγε το αυτοκίνητό του σε συνεργείο και όταν το παρέλαβε έπαθε σοκ, βλέποντας την εσωτερική του κάμερα: ένας μηχανικός το πήρε βόλτα σε κόντρες τρέχοντας με 238 χλμ./ώρα!

Ούτε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν μπορούσε να διανοηθεί ο ιδιοκτήτης μίας νέας Chevrolet Corvette C8 όταν είδε το εκρηκτικό sports μοντέλο του να βολτάρει μετά από επίσκεψη σε συνεργείο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Καλιφορνέζος οδηγός άφησε το αυτοκίνητό του σε μία αντιπροσωπεία της Chevrolet. Σίγουρα, είναι συνηθισμένο οι μηχανικοί να τεστάρουν το κάθε αυτοκίνητο για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο ένας συγκεκριμένος υπάλληλος το πήγε... πολύ μακριά.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Για την ακρίβεια, η εσωτερική κάμερα του αυτοκινήτου κατέγραψε εν αγνοία του υπαλλήλου τις βόλτες που έκανε στους δρόμους της Καλιφόρνια, όπου μάλιστα δεν δίστασε να πατήσει λίγο παραπάνω το γκάζι. Όπου λίγου, βάλτε ταχύτητα 238 χλμ./ώρα!
 
Έκπληκτος ο ιδιοκτήτες είδε τις κόντρες με το αυτοκίνητό του δηλώνοντας: «Ήμουν τόσο σοκαρισμένος, επειδή περίμενα 11 μήνες για αυτό το αυτοκίνητο και είναι υπερπολύτιμο για μένα. Θα μπορούσα να το χάσω, θα μπορούσε να σκοτωθεί κάποιος. Είναι τρελό». Μετά την δημοσιοποίηση του video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία η οποία αρχικά του προσέφερε δωρεάν υπηρεσίες αξίας 500 δολαρίων αλλά τελικά το deal έκλεισε σε ένα μακράς διάρκειας service.
 
Έχετε φανταστεί ποτέ το αυτοκίνητό σας να... βολτάρει σε κόντρες, όπως η C8 στο video που ακολουθεί (μετά το 2:20;):

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε